God magehelse er viktig for kropp og sinn. 


Få kroppen i

balanse 

Økt velvære for både kropp og sinn

Få kroppen i

balanse 

Økt velvære for både kropp og sinn

BellyBliss er et probiotikum helt uten konserveringsmidler eller skadelige tilsetningsstoffer. Bakteriestammen i BellyBliss tåler fordøyelseskanalens temperatur og pH, og er derfor godt tilpasset probiotisk bruk

Sverre Larsstuvold Sand

Sand leder kunskapen om probiotika og helse, som fag og forskningssjef i BellyBliss.

©2017 BellyBliss AS, Karl Johans gate 20, 0159 Oslo. BellyBliss.no  Kundeservice: 95 83 09 48

Les mer om Probiotika:

All sykdom starter i tarmen

Hadde Hippocrates rett, når han 500 år f.kr. sa at all sykodom starter i tarmen ? 

 

LES MER..

Probiotika av høyste kvalitet

En patentert og potent bakteriestamme med egenskaper egnet for dere med kroniske lidelser i mage og tarm.

Ønsker du å prøve ? 

Her er din rabattkode

  LMFmedlem

  Pakken blir levert direkte hjem i postkassen

  Og husk, det er ingen bindingstid!

For å aktiviere 20 % fast rabatt på fremtidige bestillinger, send oss ditt LMF medlemmsnummer på post@bellybliss.no BESTILL HERBesøk BellyBliss.no

Betingelser: Halv pris på første forsendelse (2mnd): 299.50 kr. Som a på BellyBliss får du faste forsendelser tilsendt fraktfritt hver 2. måned. Ingen bindingstid.

Patentert for sine dokumenterte egenskaper 

Forbedret utgave fra en av verdens mest studerte bakterie

Dyrkes av kun én spesialisert aktør på verdensbasis 

En ren, potent og trygg bakteriestamme 

Tåler pH i magen  

Kan lagres i romtemperatur 

Helt uten tilsetningsstoffer

100 % vegansk 

Noen av våre referanser 

Etter to uker har BellyBliss gitt meg ”et mye roligere tarmsystem. Jeg har hatt noen uker med mange krevende møter. Normalt ville jeg hatt masse uro og diaré. Det har jeg ikke hatt. Det har gått over all forventning. Dette tror jeg virkelig på (…) Jeg merker stor positiv forandring etter at jeg begynte å bruke BellyBliss.


Karin Damsgaard Hansen, 64 år  

Det har gått veldig bra. Jeg har helt sluttet og drikke Biola (noe jeg måtte før for at magen ikke skulle slå seg vrang i ny og ned) og alt har vært bra siden. Jeg har heller ikke vært syk, så jeg har absolutt tro på at dette er et godt produkt! Det er jo vanskelig å se store forskjeller ettersom det kommer så gradvis, men det at jeg ikke har blitt syk når alle andre har blitt syke, og dermed ikke fått noen treningsavbrudd eller fravær fra jobb og at magen er som normal er et veldig godt tegn!

Katinka Louise Gange, 25 år  

Jeg er IMPONERT og takknemmelig! Flere uker på ekspedisjon i Himalaya, spist all mat under åpen Himmel, bodd i telt, lange harde dager, kulde, vind, snø, skiftende miljøer og døgnrytmer og ikke til å glemme flyplass mat i forskjellige land. Magen er fortsatt i toppform! Fra nå av drar jeg aldri på tur uten BellyBliss, det er helt sikkert!

Erika Hesselroth, 34 år 

Jeg kan virkelig snakke varmt om BellyBliss! Merket bedring på fordøyelsen bare etter noen dager, noe som er sjeldent hos meg :) Nå tar jeg BellyBliss hver dag og litt ekstra i perioder når jeg føler behov.. Jeg er i overkant opptatt av kosthold og bruk av mat som medisin. Probiotika er så utrolig viktig for oss i forhold til avgiftning av kroppen og reparasjon av tarmveggene for forebygging av kronisk sykdom. Jeg kjenner at immunforsvaret er godt og jeg føler meg bra. Det er ingen tvil om at jeg vil fortsette å bruke BellyBliss, jeg synes det har en god effekt.

Maria Schmidt, 44 år  

Jeg har nå brukt BellyBliss kontinuerlig over en 3 mnd periode. Virkningene i forhold til min IBS & mageproblematikk er virkelig helt utrolig. Føler meg også mye bedre, med mer energi og overskudd igjennom dagen! Problematikken på kveldstid spesielt er også borte, og det har gjort ufattelig mye med livskvaliteten. Hvor skal dette ende? ☺ Fortsetter dette vil jeg helt sikkert aldri slutte med BellyBliss, og det er jo ingen tvil om at samtlige mennesker med problematikk i forhold til mage og tarm virkelig burde introduseres for dette.


Daniel Kirkemo, 33 år  

Camilla Tokvam , 38 år  

Jeg har lenge slitt med forstoppelse og «treg» mage. Ofte halsbrann og sure oppstøt. Livskvaliteten har til tider vært dårlig. Jeg har følt meg oppblåst og sliten. Med smerter i form av halsbrann og sure oppstøt har Bellybliss hjulpet meg veldig. Jeg går nå regelmessig på toalettet og føler meg gladere og lettere til sinns. Anbefales på det sterkeste!

Anne Viken

Ville bare si at Bellybliss er det beste produktet jeg har brukt for magen! Har hatt irritert tarm (IBS)  i minst 30 år, og prøvd veldig mye. Jeg har derfor vært litt forsiktig med å «skryte» for mye av sånne produkter da jeg tidligere har prøvd så mye som jeg tror har vært bra, men som ikke funker etter en tid. BellyBliss ser ut for å passe magen min veldig godt, å dét håper jeg at fortsetter :-)

 

Etter en større mageoperasjon og ny ventil mellom mage og spiserør var fordøyelsen min selvfølgelig i ulage. Diaré og forstoppelse og kvalme. Har brukt BellyBliss i snart to måneder og er SÅ fornøyd. Må innrømme at navnet på produktet sendte meg noen rare vibber, men etter å ha googlet på hvem som sto bak dette, så ble jeg nysgjerrig. Ikke angret på at jeg bestilte det, og kan for min del si at dette produktet snudde livet mitt til "før og etter". Jeg blir fast kunde ja.

Veslemøy Løke , 70 år  

Besøk BellyBliss.noBESTILL HERBesøk BellyBliss.no

- Alle referanser er fra personer som har godkjent bruken av deres tilbakemelding -

Velg riktig probiotika

BellyBliss inneholder den unike probiotikastammen Lactobacillus plantarum OM. Stammen dyrkes i spesialiserte omgivelser, og er utviklet over mange år av fagpersoner og forskere, som har patenert den for sine unike egenskaper.

L.plantarum er den bakteriestammen som lengst har vært kjent at kan hjelpe mennesker - og som det har vært forsket mest på. "OM" stammen som BellyBliss bruker, er en forbedret, potent versjon av L.plantarum som tåler både svingninger i temperatur og pH, slik at den overlever veien gjennom magesekken. Dette gjør BellyBliss unikt sammenlignet med andre produkter som ikke kan bruke OM stammen.

FOR MAGEHELSE OG FORDØYELSE

FOR IMMUNFORSVARET

FOR BALANSE I KROPP OG SINN

Rabatt på første 2 måneders forbruk

Fast rabatt på forbruk etter prøve perioden 

50%

20%

Unik avtale for LMF medlemmer